Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Acordul cu Gabi Torje, anunţat! Mijlocaşul, acontat pentru sezonul următor

Stranieri Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21218891/1/gtt.jpg

Gabriel Torje (33 de ani) ştie unde va juca la începutul sezonului următor. Mijlocaşul român va evolua tot la Genclerbirligi, contractul cu turcii fiind prelungit până în vara anului următor. A fost activată clauza din acordul dintre părţi, înţelegerea iniţială urmând să expire la finalul lunii iunie.

Gabriel Torje a ajuns la Genclerbirligi în ianuarie, după ce a plecat de la Farul, iar în acest timp a prins nouă meciuri, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. Turcii au decis să e cazul să îi prelungească acordul fostului jucător de la Dinamo, pentru stagiunea care vine.

Bandirmaspor, Akhmat Grozny, RCD Espanyol, Kardemir Karabükspor, AE Larisa, Sivasspor, Udinese Calcio, Ankaraspor, Granada, Konyaspor, Politehnica Timişoara şi Dinamo Bucureşti sunt celelalte echipe din careiera lui Torje. 

Gabriel Torje a semnat un contract cu Genclerbirligi în ianuarie, formaţie aflată pe ultimul loc din eşalonul secund al Turciei la acel moment.

Torje a bătut palma pentru un angajament valabil până în vara lui 2023, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. La acel moment, Gabriel Torje parafa acordul pentru un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele