Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Actuala naţională, criticată dur de un fost internaţional. ”Nu trebuie să ne bucurăm”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21397903/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-5.jpg

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

”Tricolorii” au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Rezultatul nu l-a impresionat deloc pe fostul internaţional Alin Stoica, care a criticat dur prestaţia elevilor lui Edi Iordănescu şi consideră că performanţele din recent încheiata campanie nu sunt realiste.

”Am văzut multe declaraţii cum că de acum vom câştiga Campionatul European. Hai să fim realişti. Toată lumea zice că avem valoare şi că România e cea mai bună după această calificare. Vom vedea la EURO dacă e aşa sau nu. Acolo joci împotriva celor mai buni.

Iar noi avem puţini fotbalişti care joacă afară. Îl avem pe Drăguşin, dar unde joacă? La Genoa, echipă de locul 13. În Germania nu joacă nimeni, în Anglia nu joacă nimeni, în Franţa nimeni. Nici nu putem spune că am avut forţe fotbalistice în grupă la noi. Belarus, Kosovo...Israel a jucat cu noi din buncăre, iar cu Elveţia ştim cum s-au derulat meciurile.

Elveţienii nu au fost serioşi. În loc să fie 5-0 aşa cum trebuia (n.r. la meciul din Elveţia), ei s-au relaxat şi România a egalat. Acel gol de 2-2 a fost de cascadorii râsului, i-a sărit mingea în cap lui Puşcaş. Nu trebuie să ne bucurăm şi să spunem că suntem peste Elveţia”
, a declarat Alin Stoica pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri