Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Acuzat de violenţă domestică, Mason Greenwood a rămas fără contractul cu Nike

Manchester United Publicat pe 7 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20596621/1/greenwood.jpg

Fotbalistul echipei Manchester United, Mason Greenwood, acuzat de violenţă domestică, nu mai este sponsorizat de firma de echipament sportiv Nike.

"Mason Greenwood nu mai este sportiv Nike", a anunţat marca sportivă, conform AFP.

Săptămâna trecută, Greenwood, în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat pe cauţine, după ce a fost arestat iniţial pentru că a bătut-o pe iubita sa, el fiind acuzat şi pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul a fost suspendat de Manchester United şi dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a anunţat că din produsele FIFA a fost înlăturat Greenwood. Fotbalistul a fost scos din echipele FIFA 2022 şi suspendat din pachetele FIFA Ultimate Team şi Ultimate Draft.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt