Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

Acuzaţii din partea lui Pep Guardiola către Steven Gerrard: ”I-a păsat mai mult de Liverpool decât de propria sa echipă”

Manchester City Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20715145/1/guardiola.jpg

Pep Guardiola a trimis o săgeată dură la adresa omologului său de la Aston Villa, antrenorul Steven Gerrard, în contextul în care Manchester City a fost foarte aproape să piardă în ultima etapă titlul din Premier League, din cauza unei evoluţii neaşteptat de bune a ocupantei locului 14 din Anglia.

Guardiola l-a acuzat pe legendarul căpitan al lui Liverpool că şi-a dorit atât de mult să îi ajute pe ”cormorani” să câştige titlul încât i-a păsat mai mult de echipa la care a scris istorie ca fotbalist decât de formaţia pe care o antrenează în prezent.

Îmi pare rău pentru suporterii lui Aston Villa astăzi. Ei nu au avut un antrenor, ci pe margine a stat un antrenor căruia i-a păsat mai mult de Liverpool decât de propria sa echipă.”, a comentat Pep Guardiola, după meciul câştigat dramatic de ”cetăţeni”, 3-2 de la 0-2, cu Aston Villa în ultima etapă, care a adus titlul în Manchester.

Tehnicianul spaniol al formaţiei Manchester City şi-a lăudat ulterior elevii pentru cucerirea celui de-al patrulea titlu în ultimii cinci ani: ”Suntem nişte legende. Când câştigi titlul în ţara asta, de patru ori în cinci ani, este pentru că aceşti băieţi sunt speciali, vom fi ţinuţi minte. Să câştigăm în faţa suporterilor noştri este minunat!”.

Manchester City a câştigat, duminică, pentru a opta oară campionatul Angliei, ca urmare a rezultatelor înregistrate în ultima etapă.

Manchester City s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2 în meciul cu Aston Vila. Au marcat Cash 37’ şi Coutinho 69’ pentru Aston Villa, respectiv Gundogan 76’, 81’ şi Rodri 78’ pentru City.

Rivala Liverpool, care a terminat sezonul pe locul doi, a învins cu 3-1 Wolverhampton, după ce adversarii au condus cu 1-0. Pentru Wolverhampton a marcat Neto 3’. Liverpool a înscris prin Mane 24’, Salah 84’ şi Robertson 89’.

Rezultatele de duminică din Premier League:

  • Arsenal – Everton 5-1
  • Brentford – Leeds United 1-2
  • Brighton – West Ham 3-1
  • Burnley – Newcastle 1-2
  • Chelsea – Watford 2-1
  • Crystal Palace – Manchester United 1-0
  • Leicester – Southampton 4-1
  • Liverpool – Wolverhampton 3-1
  • Manchester City – Aston Villa 3-2
  • Norwich – Tottenham 0-5

Primele patru clasate, Manchester City, Liverpool, Chelsea şi Tottenham, vor juca în grupele Ligii Campionilor. Locurile 5 şi 6, Arsenal şi Manchester United, vor evolua în grupele Ligii Europa, iar ocupanta poziţiei a şaptea, West Ham, va participa în play-off-ul Conference League. Au retrogradat Burnley, Watford şi Norwich City.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele