adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Acuzaţii grave din Bundesliga către politicienii germani

Bundesliga Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20537386/1/bundesliga.jpg

Preşedintele clubului Union Berlin, Dirk Zingler, acuză, miercuri, în cotidianul Sport Bild, că politicienii au decis să impună un număr limitat de fani şi meciuri fără spectatori în fotbalul profesionist nu din motive de sănătate, ci pentru că vor să arate alegătorilor că "sunt activi împotriva pandemiei".

Potrivit acestuia, politicienii "au prins obiceiul de a folosi forţa fotbalului pentru a-şi transmite propriile idei, propriile obiective politice în mass-media [...] pe principiul <Trebuie să facem ceva vizibil>".

"Evident, stadioanele de fotbal sunt o ţintă naturală, pentru că fotbalul are o acoperire largă. Dar a desemna tribunele drept locuri de contaminare nu este corect.", a mai spus oficialul.

Pentru Dirk Zingler, riscul de infectare pe stadioane este ”foarte scăzut” pentru că spectatorii se află în aer liber, iar dintre ei intră pe arene doar persoane vaccinate sau trecute prin boală, testate şi care poartă mască.

"Golim stadioanele şi trimitem oamenii înapoi la casele lor sau în baruri, unde se adună să urmărească meciurile”,a mai spus preşedintele de la Union Berlin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele