Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Adevăratul motiv pentru care FC Botoşani insistă pentru clauza din transferul lui Moruţan. Iftime: "Am nevoie de un document. Nu mă tem că nu vom lua banii"

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20408746/2/iftime.jpg

Olimpiu Moruţan a fost transferat în această vară de FCSB la Galatasaray, pentru 3,5 milioane de euro. Din această sumă, 9% revin celor de la Botoşani. Clubul din Moldova a trimis o cerere oficială pentru respectarea clauzei din contract, dar Valeriu Iftime anunţă că nu vrea banii acum.

Finanţatorul de la FC Botoşani a precizat că are nevoie de un document din partea FCSB pentru a putea obţine un împrumut la bancă.

Pe lângă cele 315.000 de euro, FC Botoşani mai are de primit bani de la FCSB. În afara sumei de transfer care a fost virată direct, FCSB va mai beneficia de alţi bani după ce se vor activa diverse bonusuri şi clauze din contractul fotbalistului. Botoşănenii trebuie să primească 9% din aceste sume.

Olimpiu Moruţan (22 de ani) a avut un impact imediat la Galatasaray, reuşind un gol şi o pasă decisivă în cinci meciuri de campionat.

"Moruţan ar trebui să facă minunăţii etapă de etapă. Bravo lui, copilul are curaj. Asta înseamnă să ai un antrenor bun, la FCSB juca din când în când, iar acolo joacă meci de meci. E extraordinar pentru el, încrederea care i se dă şi sper să confirme.

Legat de bani, încă nu ne-am înţeles (cu FCSB). Preşedintele meu ţine legătura cu domnul Argăseală. Teoretic, nu există vreo cale de a nu limpezi subiectul ăsta. Dar în momentul ăsta n-am o adresă care să spună exact când vom primi banii. Sunt absolut convins că vom obţine un document de la FCSB, acest document îmi dă voie să mă împrumut. Am de luat nişte bani de la FCSB în următorii ani, dar am nevoie de ‘cashflow’ acum. FCSB a fost mereu un club solvabil şi de încredere la bancă. De asta am nevoie de documentul ăsta. Că îmi dă banii la anul sau peste doi ani, habar n-am. Sunt convins că nu-i un subiect ăsta, nu e cel mai important subiect din fotbalul nostru acum. În niciun caz, nu mă tem că nu vom lua banii", a spus Valeriu Iftime la PRO X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele