Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Adi Mutu a refuzat să preia Astra Giurgiu

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20171210/1/mutu.jpg

Eugen Neagoe (53 de ani) a fost demis sâmbătă seara de la Astra Giurgiu. El a preluat echipa în noiembrie 2020 şi a ratat la limită calificarea în play-off-ul Ligii 1. Acum, Astra Giurgiu are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1 şi poate să coboare pe un loc de baraj, în funcţie de celelalte rezultate din această etapă.

Oficialii giurgiuveni au încercat să-l aducă pe Adi Mutu, conform sport.ro, dar selecţionerul U-21 i-a refuzat. Cel mai probabil noul antrenor va fi Ionuţ Badea, care şi-ar fi dat acordul în cursul nopţii trecute, informează gsp.ro.

„Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum.

Ajung la Bucureşti şi vom stabili ce vom face. Sunt trei antrenori despre care am vorbit, vom alege unul în această seară”
, a declarat Dani Coman, preşedintele Astrei, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt