Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Adi Mutu, dat afară de la Neftci Baku! UPDATE: Ce sumă a primit după demitere

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21437508/1/profimedia-0798050105.jpg

OFICIAL: Adrian Mutu a plecat de la Neftci Baku! Duminică seară, clubul a anunţat încetarea raporturilor contractuale dintre părţi, astfel că ”Briliantul” e liber de contract din Ajunul Crăciunului.

Astăzi, contractul dintre Neftci şi Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. Neftci îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru cooperare şi efort, îi urează succes în activităţile viitoare. Totodată, clubul transmite încă o dată sincere condoleanţe lui Adrian Mutu pentru trecerea în nefiinţă a mamei sale.

Neftchi luptă în prezent pentru rezultate înalte în Premier League şi Cupă şi face apel la toţi fanii săi să sprijine şi să se rămână aproape în această perioadă”, a anunţat  Neftci Baku. 

UPDATE (luni, 25 decembrie, ora 12:15): Conform presei din Azerbaidjan, în urma rezilierii Adrian Mutu a încasat şase salarii compensatorii, 350.000 de euro.


UPDATE (duminică, 24 decembrie, ora 19:04): Adrian Mutu are, se pare, prima ofertă, din SuperLiga! Conform GSP, el este dorit de Marian Copilu la Petrolul, care nu a avut un final de an prea bun. Astfel, dacă mutarea se va materializa, Mutu îi va lua locul lui Florin Pârvu. 


Informaţiile iniţiale 

Adi Mutu are şanse minime de a mai continua pe banca lui Neftci Baku, după ultimele rezultate.

Întors din România după decesul mamei sale, antrenorul român va fi demis de la gruparea din Azerbaijan. Decizia a fost luată de oficialii echipei în urma rezultatelor sub aşteptări ale formaţiei azere, informează Fanatik.

”Briliantul” ar fi dat afară la doar 5 luni de la preluarea echipei, după ce în iulie îl preceda pe Laurenţiu Reghecampf pe banca lui Neftci Baku. Mutu a obţinut doar 25 de puncte în 17 etape, iar Neftci Baku se află pe locul 16, la 13 ”lungimi” de ocupanta primei poziţii în campionat, Qarabag.

  • 9 victorii, 5 remize şi 8 înfrângeri a înregistrat formaţia din Azerbaijan cu fostul fotbalist pe bancă
  • 6 echipe a antrenat până acum Adi Mutu: FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FC U Craiova, Rapid, Neftci Baku

A murit mama lui Adrian Mutu

Mama lui Adi Mutu, Rodica Mutu, s-a stins din viaţă la vârsta de 71, iar anunţul a fost făcut de sora fostul fotbalist, Laura.

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârşitul zilelor.

TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura, în această dimineaţă, pe Facebook.

De asemenea, anunţul a fost făcut şi de FC Argeş.

“Clubul FC Argeş este alături de Adrian Mutu în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul postat de FC Argeş pe Facebook.

Adrian Mutu, acum antrenorul echipei Neftci Baku, a debutat în fotbal la FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri