Ultima oră
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2

Adi Popa a jucat într-un amical disputat azi de FC Voluntari

FC Voluntari Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19475889/1/adi-popa-liga-1.jpg

Adi Popa se antrenează de ceva timp alături de o echipă din Casa Liga 1, FC Voluntari, iar azi a jucat în meciul amical cu Petrolul. Mijlocaşul caută un contract în afara României şi dacă nu va găsi va continua în întrecerea internă, poate chiar la FC Voluntari.

Nu e un secret. De câteva săptămâni am ales să vin să mă antrenez cu ei (cu Voluntari) pentru că a fost destul de lungă perioada asta de pauză din cauza pandemiei şi încerc că mă pun la punct, să revin într-o formă cât mai bună, cât mai optimă şi am nevoie de asemenea antrenamente, să spunem, sub formă de meci amical.

Am discuţii pe afară, aştept să văd ce se va concretiza şi dacă nimic nu va fi pe placul meu mă gândesc să rămân în Liga 1, şi de ce nu, pentru că Mihai, Mihai Teja, domnul Mihai Teja m-a ajutat şi a fost alături de mine, de ce nu, pot rămâne şi aici.

Este greu să facem supoziţii, deocamdată doar mă antrenez pentru a prinde o formă cât mai bună, cât mai repede şi pe urmă vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Popa după meci.

Acum, Adi Popa este liber de contract. Contractul cu Reading a expirat în iulie. Sezonul trecut, a jucat pentru FCSB, unde fusese împrumutat din Anglia. A jucat 20 de meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele