Ultima oră
A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Adi Vasile este la un pas de demitere! Singurul rezultat care îl mai salvează pe antrenorul "tigroaicelor"

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21393697/1/vasile.jpg

În ciuda salariilor mari şi a invincibilităţii în Liga Florilor, CSM Bucureşti nu are rezultatele scontate în Champions League.

De când Adi Vasile a preluat echipa, CSM s-a oprit mereu în sferturile de finală. Mai mult decât atât, în sezonul 2021/2022 nu a reuşit nici măcar să câştige titlul, Rapid reuşind să termine sezonul pe prima poziţie.

ŞI în această stagiune lucrurile nu arată grozav în Champions League. CSM Bucureşti este abia pe poziţie a patra, după 8 etape disputate.

În acest context, clubul de handbal a emis un comunicat în care explică obiectivul pe care trebuie să îl indeplinească Adi Vasile pentru a rămâne la cârma formaţiei bucureştene şi anume calificarea în Final Four.

"Consiliul de administraţie al clubului bucureştean a decis să continue colaborarea cu antrenorul Adrian Vasile, stabilind totodată de comun acord un obiectiv clar: calificarea în primele patru echipe în actuala ediţie EHF Champions League. Chiar dacă în competiţiile interne campioana CSM Bucureşti este neînvinsă de mai bine de doi ani, în contextul în care bugetul clubului a rămas constant în ultimele sezoane, iar adversarele din întrecerile naţionale s-au întărit de la an la an, parcursul echipei în acest sezon de Liga Campionilor nu s-a ridicat până acum la nivelul aşteptărilor.

Parcursul din acest sezon european poziţionează echipa pe locul patru în grupa sa din cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, după prima parte a fazei grupelor. De subliniat că bugetul CSM Bucureşti nu este nici pe departe cel mai mare din întrecerea europeană, probabil că nu este inclus nici măcar printre primele şase la nivel european, dar cu toate acestea echipa a fost o prezenţă permanentă în ultimii ani între primele opt formaţii ale bătrânului continent. Incontestabil o mândrie, mai ales că nicio altă echipă românească, indiferent de disciplină sportivă aleasă, nu a reuşit ceva similar, iar palmaresul intern şi internaţional al CSM Bucureşti, după doar 16 ani de la înfiinţare este unul extrem de valoros şi foarte greu de replicat, pentru o perioadă atât de scurtă de timp", se menţionează în comunicatul citat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele