Ultima oră
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal

Adina Diaconu, după bronzul obţinut la CE de tenis de masă, la dublu. “Promit să fie prima dintre multe alte medalii care vor urm”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20823373/1/diaconu.jpg

Sportiva Adina Diaconu, medaliată cu bronz la Campionatul European individual de seniori, în proba de dublu, alături de spaniola Maria Xiao, a declarat că pentru ea acesta este un început bun şi că promite că va mai obţine medalii.

"Mă simt foarte bucuroasă şi mândră de această semifinală, care vine după multă muncă. Este prima mea medalie la un CE de seniori în probele individuale şi sunt fericită. Cred că am fost inspirată să o aleg pe Maria Xiao ca parteneră.

Ne-am înţeles foarte foarte bine şi cred că de la meci la meci am progresat şi ne-a mers jocul din ce în ce mai bine. Promit să fie prima dintre multe alte medalii care vor urma. Este un început bun. Promit să mă pregătesc şi să revin mai puternică la masa de joc", a spus Diaconu, potrivit FR Tenis de Masă.

Adina Diaconu şi Maria Xiao au pierdut, joi, cu 0-3 (2-11, 7-11, 6-11) semifinala cu echipa Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria). În cealaltă semifinală, perechea Elizabeta Samara/Andreea Dragoman a învins cu 3-1 (5-11, 11-6, 11-9, 11-6) echipa din Luxemburg Xia Lian Nu/Sarah De Nutte.

Ca urmare a acestor rezultate, România urcă la CE de tenis de masă pe toate cele trei poziţii ale podiumului la dublu feminin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele