Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază

FCSB Publicat pe 4 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20877747/1/fcsb.jpg


FCSB merge în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg din etapa a treia grupelor Conference League 2022/2023, fără şapte dintre cei mai jucători importanţi. Cum calificarea în play-off şi atacarea ulterioară a titlului au devenit obiectivele lui Gigi Becali, Nicolae Dică s-a conformat şi, practic, va sacrifica sezonul european.
 
Startul slab din SuperLigă îi forţează pe cei de la FCSB să renunţe la orice fel de pretenţie pe plan european, chiar dacă victoriile şi punctele în Conference League ar putea aduce un plus considerabil bugetului. După victoria chinuită cu FC Argeş, 3-2, adusă de Andrei Cordea pe final, lucrurile au devenit şi mai clare: FCSB nu poate duce lupta pe ambele fronturi. Iar prima decizie e strâns legată de partida din Danemarca împotriva celor de la Silkeborg.
 
Conform fanatik.ro, nu mai puţin de şapte dintre jucătorii importanţi vor rămâne la Bucureşti şi vor elibera astfel lotul pentru meciul cu Silkeborg. Este vorba despre titularii din ofensivă, Coman, Compagno şi Cordea, dar şi despre Edjouma, Tamm, Radunovic şi Olaru. În schimb, Dawa, suspendat contra lui FC Argeş, va face deplasarea în Danemarca şi, foarte probabil, va evolua din primul minut.
 
"Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.
 
Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei", a anunţat Gigi Becali, după succesul cu FC Argeş.
 
Silkeborg - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.primasport.ro. Înaintea partidei, vicecampioana României are un punct din cele două meciuri cu Anderlecht şi West Ham, în timp ce danezii sunt codaşii grupei, fără punct şi golaveraj 2-4.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele