Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Adrian Falub confirmă că a preluat Academica Clinceni. „Totul este gata! Ne-am înţeles!”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20495420/1/fal.png

Adrian Falub (50 de ani) va fi noul antrenor al Academicii Clinceni, informează ProSport. Decizia este surprinzătoare, deoarece Flavius Stoican era mare favorit să îi preia pe ilfoveni. El este liber de contract din luna iunie a acestui an, după despărţirea de CSM Reşiţa, unde nu a avut un mandat lung.

Falub este un nume experimentat, ce are în CV cluburi precum: ”U” Cluj, Sportul Studenţesc, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, ACSMU Poli Iaşi, UTA, Concordia şi CSM Reşiţa.

„Totul este gata! Ne-am înţeles! Marţi voi fi prezentat într-o conferinţă de presă. Obiectivul este evitarea retrogradării, sperăm să reuşim asta. Transferuri? Mai sunt trei meciuri în acest an, după care ne vom pune la masă să vedem ce e de făcut”, a spus Adrian Falub, pentru cei de la ProSport.

Staff cu nume importante

Adrian Ilie e la un pas de revenirea în fotbal, din postura de oficial al clubului Academica Clinceni, ultima clasată Casa Liga 1. Din ultimele informaţii, renoscute de Iulian Stoica, preşedintele clubului, lucrurile sunt extrem de probabile, dar şi fratele său, Sabin Ilie, ar urma să fie angajat, să ocupe poziţia de scouting.

Ionuţ Chirilă (55 de ani) nu va mai fi antrenorul Academicii Clinceni. Clubul a emis săptămâna trecută un comunicat în care anunţă că a început o perioadă de transformări. Foştii jucători Sabin Ilie (46 de ani) şi al lui Augustin Călin (48 de ani) au fost cooptaţi în staff.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri