Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Adrian Iencsi a semnat cu o nou-promovată în Liga 3

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20816261/1/ien.jpg

Adrian Iencsi (47 de ani) a revenit, în sfârşit, în antrenorat! După doi ani în care a stat pe bară, ultima dată fiind antrenor principal la Rapid, tehnicianul a semnat un contract în Liga 3, cu CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie promovată în această vară din Liga 4.

”Adrian Mihai Iencsi este noul Antrenor Principal al echipei de Seniori a Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei. Astăzi a fost semnat contractul cu cel care a debutat la echipa naţională de fotbal în anul 2000,, într-un meci împotriva Iugoslaviei (Serbia de astăzi), iar ultima sa prezenţă în lotul Tricolorilor datează din primăvara anului 2006, cu ocazia turneului amical din S.U.A.

În total, Adrian Iencsi a evoluat de 30 de ori pentru România.

Îi spunem BUN VENIT LA CÂRMA ECHIPEI SIGHETENE şi sperăm ca evoluţia Seniorilor de la CSM să fie una pe măsura aşteptărilor sighetenilor iubitori de fotbal, dar şi a celui care a jucat pe cele mai importante stadioane ale lumii, Adrian Iencsi”
, a transmis primarul din Sighetu Marmaţiei.

Iencsi a fost ultima dată antrenor la Rapid. A preluat echipa la 10 august 2020, înlocuindu-l pe Dan Alexa, dar a fost demis la 27 octombrie 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri