Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

Adrian Iencsi, revenire în antrenorat! Alegere total surprinzătoare a legendei Rapidului

Fotbal Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20813616/1/iencsi.jpg

Adrian Iencsi (47 de ani) a revenit, în sfârşit, în antrenorat! După doi ani în care a stat pe bară, ultima dată fiind antrenor principal la Rapid, tehnicianul a semnat un contract în Liga 3, cu CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie promovată în această vară din Liga 4.

Deşi i-a fost oferit un contract pe trei ani, fostul jucător emblematic al Rapidului a decis că e mai bine să fie parafat un acord pe un singur an. În ciuda faptului că pare un nivel destul de jos, pentru că echipa e în Liga 3, Iencsi a precizat că a găsit un proiect frumos la CSM Sighetu Marmaţiei şi din acest motiv a decis să semneze.

Aici am găsit un climat perfect pentru a-mi face treabă, am liniştea necesară pentru a-mi pune ideile în practică. Sper să fie un început sănătos, ei şi-au dorit un contract pe trei ani, dar am zis că e mai bine pe un an”, a spus Iencsi, conform sport.ro.

Cum spuneam, Adrian Iencsi a fost ultima dată antrenor la Rapid. A preluat echipa la 10 august 2020, înlocuindu-l pe Dan Alexa, dar a fost demis la 27 octombrie 2020.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele