adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Adrian Mihalcea, aproape de revenirea în Casa Liga 1. I-ar putea lua locul lui Emil Săndoi la Chindia Târgovişte

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20728378/1/adm.jpg

Adrian Mihalcea (46 de ani) a avut un sezon excelent în Liga 2, la Unirea Slobozia, formaţie pe care a calificat-o în play-off, unde a obţinut câteva rezultate notabile.

Performanţele sale nu au rămas neobservate, iar cei de la DigiSport scriu că tehnicianul este în vizorul Chindiei Târgovişte, care este pe punctul de a se despărţi de Emil Sândoi.

Dâmboviţenii au câştigat la penalty-uri barajul cu Concordia Chiajna şi ar putea trece printr-o schimbare la nivelul băncii tehnice. Preşedintele clubului, Marcel Ghergu a vorbit despre situaţia lui Săndoi, care deocamdată nu a fost decisă.

”Tot ce pot să vă spun este că Emil Săndoi mai are contract cu noi până pe data de 15 iunie 2022. În acest moment, clubul nu a luat nicio decizie.

Aşa cum am vorbit şi cu antrenorul nostru, noi, la club, mai facem nişte analize, vedem pe ce lot ne bazăm, după care vom lua o decizie şi vom discuta şi cu Emil.

Luni, cel mai probabil, vom anunţa care este viitorul imediat al echipei”,
a spus Marcel Ghergu, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri