Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

Adrian Mihalcea, aproape de revenirea în Casa Liga 1. I-ar putea lua locul lui Emil Săndoi la Chindia Târgovişte

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20728378/1/adm.jpg

Adrian Mihalcea (46 de ani) a avut un sezon excelent în Liga 2, la Unirea Slobozia, formaţie pe care a calificat-o în play-off, unde a obţinut câteva rezultate notabile.

Performanţele sale nu au rămas neobservate, iar cei de la DigiSport scriu că tehnicianul este în vizorul Chindiei Târgovişte, care este pe punctul de a se despărţi de Emil Sândoi.

Dâmboviţenii au câştigat la penalty-uri barajul cu Concordia Chiajna şi ar putea trece printr-o schimbare la nivelul băncii tehnice. Preşedintele clubului, Marcel Ghergu a vorbit despre situaţia lui Săndoi, care deocamdată nu a fost decisă.

”Tot ce pot să vă spun este că Emil Săndoi mai are contract cu noi până pe data de 15 iunie 2022. În acest moment, clubul nu a luat nicio decizie.

Aşa cum am vorbit şi cu antrenorul nostru, noi, la club, mai facem nişte analize, vedem pe ce lot ne bazăm, după care vom lua o decizie şi vom discuta şi cu Emil.

Luni, cel mai probabil, vom anunţa care este viitorul imediat al echipei”,
a spus Marcel Ghergu, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri