Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 18:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21593048/1/afc-unirea-04-slobozia-gloria-buzau-liga-2-casa-pariurilor-play-off-14-04-2024-1.jpg

Unirea Slobozia a reuşit promovarea în Superligă, fără prea mari emoţii. Formaţia antrenată de Adrian Mihalcea a terminat play-off-ul pe prima poziţie.

Aşa cum era de aşteptat, Adrian Mihalcea era văzut drept antrenorul care va sta pe banca Sloboziei şi în Superligă. 

Acum, tehnicianul a vorbit pe această temă şi a confirmat că va continua la Unirea Slobozia.

”Suntem o nou-promovată, nu am putea să ne gândim la altceva (n.r. decât la salvarea de la retrogradare). În primul an nu avem niciun fel de presiune, iar dacă se va retrograda, după o muncă asiduă, nu cred că se va supăra nimeni.

În momentul în care toată lumea spune că va fi greu, atunci te ambiţionezi. Nimeni nu o să mă dea afară. Va fi doar decizia mea, dacă voi dori să plec. Nu se pune problema.

Am semnat pe un an, o să duc până la capăt. Chiar dacă va fi un rezultat negativ, voi duce proiectul până la capăt. Nu am primit nicio ofertă”, a spus Adrian Mihalcea, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele