Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Adrian Mititelu a cedat şi a intrat în vestiar peste echipă la pauza meciului cu Sepsi. Ce reacţie a avut Nicolo Napoli: ”Are dreptate!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21062126/1/mit.jpg

Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Sepsi s-a calificat în play-off după această victorie.

Echipa din Sf. Gheorghe a dominat meciul şi a marcat de patru ori, prin Nicolae Păun (min. 7), Gurău (min. 16 autogol), Aganovic (min. 44) şi Safranko (min. 49). Craiova a avut un gol anulat în minutul 85, la Sidibe, pentru ofsaid.

La finalul meciului, Nicolo Napoli a dezvăluit că Adrian Mititelu a intrat la pauză la echipe peste echipă în vestiar. Antrenorul a recunoscut că omul de afaceri a vorbit cu jucătorii. 

”Are dreptate!”

”Patronul a intrat în vestiar, a vorbit cu echipa. Şi repriza a doua a fost mai puţin bine, dar a fost un meci în care am greşit toţi.

Nu era fericit cum am jucat în meci, dar are dreptate”, a spus Nicolo Napoli.

Sepsi este ultima echipă calificată în play-off, covăsnenii ocupând locul 6 în clasamentul sezonului regular, cu 42 de puncte.

FCU Craiova a terminat pe locul 7, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri