Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Adrian Mititelu a dat verdictul despre viitorul lui Bauza: "La ora asta nu există o confirmare" | VIDEO EXCLUSIV

FC U Craiova 1948 Publicat de Vlad Militaru pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21488076/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a suferit o nouă înfrângere, pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, scor 1-0, în primul meci al etapei a 25-a din Superliga.

Unicul gol al meciului de la Galaţi a fost înscris în minutul 64, atunci când Maciel a centrat de pe dreapta pentru Bodişteanu, care a înscris din careu.

Pleacă Juan Bauza de la FCU Craiova?

Bauza este unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCU Craiova, formaţie care se află pe poziţia 11 în campionatul intern, după 25 de etape.

Aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul mijlocaşului său şi despre ofertele pe care le-a avut pentru fotbalistul argentinian.

"Bauza, 99% până la vară rămâne aici. Am avut negocieri, dar se pare ca nu-ne am înţeles. Cel puţin la ora asta nu există o confirmare a solicitărilor noastre. Ultima zi de transferuri este luni, deci dacă până luni, cei care îl doresc nu acceptă ultimele noastre condiţii, e clar că nu va pleca. Şi atunci până la vară putem să contăm pe el.

Asta nu înseamnă că la vară va pleca. Vom decide asta în funcţie  de evoluţia lui.

Puteam să îl dau şi în ţară cu 2 milioane de euro cel puţin. Dar nu vreau. Am avut cel puţin un club din ţară care a oferit atât. Nu ştiu cât înseamnă pentru opinia publică, dar pentru mine înseamnă foarte mult şi îl preţuiesc. Eu ştiu ce am în mână." , a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri