Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Adrian Mititelu a luat foc! Patronul echipei FC U Craiova, ieşire publică: ”E un bandit!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20976286/1/adm.png

Întâmplare ciudată la FC U Craiova, care l-a făcut pe patronul Adrian Mititelu să ia foc şi să reacţioneze în presă, pentru că, după cum a afirmat chiar el, era la un pas să fie tras pe sfoară. Omul de afaceri l-a pus la punct pe impresarul Bernardo Vasconcelos, care a vrut să îl transfere pe jucătorul Andre Duarte (25 de ani) în Polonia.

Vasconcelos îl manageriază pe jucătorul formaţiei din SuperLiga României, iar în această pauză de iarnă a vrut să îl ducă la Pogon Szczecin, minţind, din câte se pare, cu privire la situaţia fundaşului portughez, cu 21 de meciuri în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova.

Concret, Vasconcelos le-a explicat polonezilor că Andre Duarte mai are contract până în vară, doar că nu a precizat şi faptul că oltenii au activat o clauză de prelungire a înţelegerii, în luna noiembrie a anului precedent.

Astfel, Adrian Mititelu a ieşit public, conform Fanatik, şi a declarat:

Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii şi aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opţiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universităţii Craiova până în iunie 2024.

Este, dacă vreţi, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o şi în alte părţi. Din ce ştiu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaşte opţiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an şi jumătate cu noi.

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese şi la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan”.

Andre Duarte a venit în vară la FC U Craiova 

Apărătorul de 25 de ani a fost ultima dată legitimat la CF Estrela, în liga a doua portugheză, iar în iulie 2022 a semnat cu FC U Craiova. De atunci, a prins 24 de meciuri, 21 în SuperLiga României şi trei în Cupa României, şi a reuşit o pasă decisivă.

Până în vară, Duarte a jucat doar în ţara natală, la Sacavenense, Alverca şi Praiense.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri