Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Adrian Mititelu a luat foc! Patronul echipei FC U Craiova, ieşire publică: ”E un bandit!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20976286/1/adm.png

Întâmplare ciudată la FC U Craiova, care l-a făcut pe patronul Adrian Mititelu să ia foc şi să reacţioneze în presă, pentru că, după cum a afirmat chiar el, era la un pas să fie tras pe sfoară. Omul de afaceri l-a pus la punct pe impresarul Bernardo Vasconcelos, care a vrut să îl transfere pe jucătorul Andre Duarte (25 de ani) în Polonia.

Vasconcelos îl manageriază pe jucătorul formaţiei din SuperLiga României, iar în această pauză de iarnă a vrut să îl ducă la Pogon Szczecin, minţind, din câte se pare, cu privire la situaţia fundaşului portughez, cu 21 de meciuri în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova.

Concret, Vasconcelos le-a explicat polonezilor că Andre Duarte mai are contract până în vară, doar că nu a precizat şi faptul că oltenii au activat o clauză de prelungire a înţelegerii, în luna noiembrie a anului precedent.

Astfel, Adrian Mititelu a ieşit public, conform Fanatik, şi a declarat:

Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii şi aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opţiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universităţii Craiova până în iunie 2024.

Este, dacă vreţi, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o şi în alte părţi. Din ce ştiu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaşte opţiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an şi jumătate cu noi.

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese şi la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan”.

Andre Duarte a venit în vară la FC U Craiova 

Apărătorul de 25 de ani a fost ultima dată legitimat la CF Estrela, în liga a doua portugheză, iar în iulie 2022 a semnat cu FC U Craiova. De atunci, a prins 24 de meciuri, 21 în SuperLiga României şi trei în Cupa României, şi a reuşit o pasă decisivă.

Până în vară, Duarte a jucat doar în ţara natală, la Sacavenense, Alverca şi Praiense.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri