Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Adrian Mititelu confirmă înţelegerea! Fotbalistul de 650.000 de euro, de mâine la antrenamentele echipei

FC U Craiova 1948 Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21026726/1/mit.jpg

Robert Popa, în vârstă de 19 ani, se va întoarce în lotul echipei FC U Craiova, conform informaţiilor oferite de Adrian Mititelu! Aparent, din afirmaţiile patronului oltenilor, tânărul a hotărât că e mai bine să revină în Bănie, chiar dacă acum câteva zile declara că vrea să plece de la FC U Craiova, la alt club.

Potrivit omului de afaceri, Popa va primi aceleaşi şanse ca până acum, chiar dacă în ultimele etape bune de SupeLiga României a stat doar pe banca de rezerve, fiind preferat Ionuţ Gurău. În acest moment,Adrian Mititelu nu se gândeşte să îl dea pe Robert Popa, dar îşi face calcule că nu îl va vinde pentru mai puţin de un milion de euro.

  • Robert Popa este cotat la 650.000 de euro de Transfermarkt. 

Popa a anunţat că astăzi vine la echipă. E unul dintre jucătorii noştri şi va beneficia de aceleaşi şanse şi drepturi pe care le au şi ceilalţi jucători. Nu are nimeni nimic cu el, un tânăr teribilist care a făcut nişte afirmaţii foarte urâte, dar foarte nedevărate. Eu şi acum sunt stupefiat de ce a putut să spună.

Nici măcar 20 la sută nu este adevărat din ce a spus. E treaba lui, nu va avea o atitudine ostilă din partea noastră. Eu din contră, poate e o slăbiciune a mea, ne comportăm foarte frumos. Eu tot timpul m-am comportat exemplar cu jucătorii. Popa are valoare şi are şi o perspectivă uriaşă.

El face 20 de ani în primăvară. Nu se pune problema să renunţăm la el, e un jucător în care am investit mult. L-am propulsat de la Liga 3 la Liga 1, are calităţi şi noi l-am ajutat să crească profesional. Nu putem să îi dăm drumul că s-a supărat. Mai are contract încă 3 ani şi jumătate.

Dacă găseşte o echipă care vrea să îl ia, nu cerem sume cum zicea el de nu ştiu câte milioane. Eu zic că merită un milion de euro, are perspectivă foarte bună. Şi Gurău e un portar foarte bun, mai avem şi Enache care de de-o seamă cu Popa şi ne-a ajutat mult la Liga 2, dar a avut o accidentare. Mai avem un copil, Firulescu, are 16 ani dar antrenorii de portari îl cotează ca un tânăr de mare perspectivă. Stăm bine la portari”, a mai spus Adrian Mititelu la Fanatik.

Robert Popa nu se mai prezentase la echipă după partida cu Rapid 

FC U Craiova a avut o bătaie de cap, după ce Robert Popa a părăsit formaţia olteană după meciul cu Rapid şi nu s-a mai prezentat la antrenamente Internaţionalul de tineret nu a mai ajuns sub comanda lui Nicolo Napoli, gest care îi putea aduce o sancţiune aspră.

Popa a pierdut lupta pentru titularizare cu Gurău, acesta fiind posibil motivul principal pentru care a luat această bizară decizie, ce i-ar putea afecta serios viitorul pe plan sportiv. Iată că acum lucrurile s-au rezolvat, iar Popa s-a întors.

În acest sezon, Popa a apărat în 19 meciuri, toate în SuperLiga României. A primit 23 de goluri şi a închis poarta definitiv în patr rânduri. Ultima sa apariţie datează din februarie acest an, din partida cu U. Cluj, scor 5-0.

FC U Craiova, 2-1 cu FC Voluntari 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri