Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Adrian Mititelu forţează lovitura verii la Craiova: Gicu Grozav, dorit din nou în Bănie!

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20715770/1/groz.jpg


FC U Craiova începe asaltul pe piaţa transferurilor, iar Adrian Mititelu şi-a pus în cap să-l aducă în Bănie pe Gicu Grozav (30 de ani).
 
După ce a scăpat de interdicţia la transferuri, clubul oltean întocmeşte lista de achiziţii, iar în capul ei e pus mijlocaşul ofensiv de la MTK Budapesta. Conform ProSport, familia Mititelu a reluat legătura cu Grozav, fotbalist pe care l-a dorit şi în vara lui 2021. Atunci, pentru că situaţia de la clubul din Bănie era incertă, Grozav a decis să refuze oferta omului de afaceri şi să semneze cu MTK Budapesta.
 
Acum, contextul e ceva mai complicat, pentru că Mititelu are două variante: fie plăteşte o sumă de transfer, fie speră că Grozav îşi va rezilia pe cale amiabilă înţelegerea cu clubul din capitala Ungariei, una care va expira în vara lui 2023. În orice caz, un transfer al lui Grozav ar fi în primul rând o lovitură de imagine pentru FC U Craiova.
 
Cotat acum la 400.000 de euro, Grozav, care are 30 de selecţii în naţionala României, a jucat ultima dată în Româna pentru Dinamo, între iulie şi octombrie 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri