adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Adrian Mititelu forţează lovitura verii la Craiova: Gicu Grozav, dorit din nou în Bănie!

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20715770/1/groz.jpg


FC U Craiova începe asaltul pe piaţa transferurilor, iar Adrian Mititelu şi-a pus în cap să-l aducă în Bănie pe Gicu Grozav (30 de ani).
 
După ce a scăpat de interdicţia la transferuri, clubul oltean întocmeşte lista de achiziţii, iar în capul ei e pus mijlocaşul ofensiv de la MTK Budapesta. Conform ProSport, familia Mititelu a reluat legătura cu Grozav, fotbalist pe care l-a dorit şi în vara lui 2021. Atunci, pentru că situaţia de la clubul din Bănie era incertă, Grozav a decis să refuze oferta omului de afaceri şi să semneze cu MTK Budapesta.
 
Acum, contextul e ceva mai complicat, pentru că Mititelu are două variante: fie plăteşte o sumă de transfer, fie speră că Grozav îşi va rezilia pe cale amiabilă înţelegerea cu clubul din capitala Ungariei, una care va expira în vara lui 2023. În orice caz, un transfer al lui Grozav ar fi în primul rând o lovitură de imagine pentru FC U Craiova.
 
Cotat acum la 400.000 de euro, Grozav, care are 30 de selecţii în naţionala României, a jucat ultima dată în Româna pentru Dinamo, între iulie şi octombrie 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri