Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Adrian Mititelu iese din închisoare! Apelul procurorilor a fost respins

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20765354/1/mit.jpg

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova scapă de arest! Apelul procurorilor a fost respins şi astfel omul de afaceri este liber.

El a fost condamnat la trei ani cu executare, în noiembrie 2020, dar a reuşit să iasă mai repede din penitenciar.

“Solutia pe scurt: În temeiul art.4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p., raportat la art.460 alin.2 C.p.p., respinge ca nefondată contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie -Serviciul Teritorial Craiova împotriva încheierii din 20 iunie 2022, pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr.3845/63/2022, încheiere prin care s-a dispus suspendarea executării sentinţei penale nr.82/13.02.2019 a Tribunalului Dolj, definitivă prin decizia penală nr.1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova, fiind emis de către Tribunalul Dolj mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.97/2019 din 05.11.2020, privind pe Mititelu Adrian- Marin. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia, conform art.275 alin.3 C.p.p. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 06 iulie 2022”, este hotărârea Curţii de Apel.

Încă o veste bună pentru FCU! Au scăpat de interdicţia de a transfera

FCU Craiova a primit o veste bună. Echipa lui Adrian Mititelu a scăpat, oficial, de interdicţia la transferuri, după cum a anunţat Adrian Stângaciu, juristul FRF.

La start de 2022, formaţia patronată de omul de afaceri din Craiova a fost penalizată cu interdicţia de a mai transfera jucători, totul din cauza unor datorii vechi către jucători. La acea vreme, clubul oltean a folosit interdicţia pentru a argumenta că FC U e continuatoarea Ştiinţei, iar lucrurile s-au rezolvat de curând:
 
"Din acest moment echipa domnului Adrian Mititelu are ridicată interdicţia la transferuri, după ce FIFA şi-a dat ok-ul în acest sens. Erau vreo 3-4 puncte, dar toate acestea au fost rezolvate de domnul Mititelu. Din acest moment nici din partea FRF-ului nu mai este nicio problemă, iar FCU are liber la legitimarea de jucători”, a spus Adrian Stângaciu, pentru ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri