Ultima oră
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League

Adrian Mititelu îi ia apărarea lui Andrea Compagno şi îl atacă pe Andrei Cordea: ”Are vedetisme în cap şi vrea să joace pentru el”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20861934/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022-2.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, şi-a exprimat punctul de vedere legat de prestaţiile fostului său atacant, Andrea Compagno, la FCSB, care i-a achitat pentru vârful italian 1,5 milioane de euro. Pe lângă suma impresionantă pentru Superligă, Gigi Becali a acceptat şi ca trupa din Bănie să păstreze şi 10 % dintr-un viitor transfer.

Cu un gol marcat în 4 meciuri disputate pentru ”roş-albaştri”, câte două în Superligă şi Conference League, Compagno este departe pentru moment de maşinăria de goluri la care visau şi şe aşteptau fanii vicecampioanei. Chiar şi aşa, cu 6 goluri (5 pentru trupa din Bănie), italianul rămâne golgheterul la zi din primul eşalon.

Mititelu consideră că motivul pentru care Andrea Compagno nu dă încă cel mai bun randament al său este legat de individualismul coechipierilor săi şi mai ales al lui Andrei Cordea, despre care a afirmat că ”are vedetisme în cap şi vrea să joace pentru el”.

Viziunea lui Adrian Mititelu

”Este vorba despre stilul de joc de la FCSB. El a marcat încă din primul meci, la Constanţa, şi a mai avut 3-4 execuţii foarte bune cu Voluntari. Este stilul de diferit acolo, Steaua se bazează pe aripi, acei jucători sunt în prim-plan.

Cordea nu dă drumul la minge când trebuie, are vedetisme în cap şi vrea să joace pentru el. Sunt foarte mulţi individualişti la FCSB. Dacă ar da drumul la minge, cred că ar fi mai bine pentru ei.

Cordea a avut o acţiune în Anglia, cu West Ham, în care în loc să-i paseze lui Compagno, a vrut el să dea direct la poartă. Compagno are anumite calităţi, dacă tot l-ai cumpărat, joacă pe calităţile lui! Altfel nu va da ceea ce poate.

Uitaţi-vă cât de mult ţin balonul jucătorii noştri şi cum se joacă în partea cealaltă, se dă drumul la minge din prima. Atunci se creează acţiuni mult mai rapide, apare dezechilibrul.

La noi vor jucătorii să iasă în evidenţă, se întorc, se fâţâie şi se pierde raţiunea construcţiei. Compagno e un atacant care a jucat tot timpul pentru echipă.”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

5 goluri şi două pase de gol a reuşit Andrei Cordea pentru FCSB în 15 meciuri oficiale, în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele