Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Adrian Mititelu începe "curăţenia" la FC U Craiova: opt jucători vor pleca în vară! Care e situaţia lui Nicolo Napoli

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20710188/1/mititelujr.jpg


Familia Mititelu se pregăteşte pentru o vară intensă în mercato! Cel puţin opt jucători vor pleca de la echipă, situaţia lui Nicolo Napoli, iar campania de achiziţii se anunţă una importantă, având în vedere că oltenii vor scăpa de interdicţia la transferuri.
 
FC U Craiova s-a salvat fără mari emoţii de la retrogradare, Napoli ducând echipa pe locul al patrulea în play-out, dar Adrian Mititelu şi fiul său îşi doresc ca sezonul viitor, în al doilea an de la revenirea în Casa Liga 1, să formeze o echipă cu care să atace chiar play-off-ul. În acest sens, cel puţin opt jucători îşi vor face bagajele, Negru, Diallo, Sidibe, Ondaan, Marquet, Buşu, Cobrea şi Claudiu Bălan fiind pe lista neagră. De altfel, directorul general Marcel Puşcaş a vorbit fără reţineri despre curăţenia lotului din această vară:
 
"Am fost de tot râsul, iar jucătorilor noştri trebuie să le fie ruşine după o asemenea prestaţie. Adrian Mititelu nu plăteşte amatorismul, iar după cum îl ştiu eu pe dânsul, sigur se va lăsa şi cu penalizări. În plus, de unii jucători mai mult ca sigur o să ne şi despărţim.
 
Avem această posibilitate, conform contractelor semnate. Nu se poate să nu îţi respecţi meseria de fotbalist. Spun acest lucru cu toată răspunderea. Acest campionat se joacă din prima etapă până în ultima. Domnul Mititelu plăteşte contractele din prima zi până în ultima zi, iar jucătorii noştri nu şi-au respectat meseria de fotbalist. Nu poţi să te prezenţi în acest hal în faţa propriilor suporteri, mai ales că era şi sărbătoarea Peluzei Sud 97, iar Sepsi trebuie să recunoaştem că a jucat cu rezervele", a spus oficialul craiovenilor, la finalul meciului pierdut cu Sepsi, scor 5-0.

Napoli şi Mititelu nu s-au înţeles încă

Imediat după ultimul meci al stagiunii, care i-a adus cea mai grea înfrângere a carierei, Napoli şi-a arătat disponibilitatea de a continua să lucreze cu Adrian Mititelu, dar, între timp, antrenorul a plecat în Italia. Negocierile dintre două părţi s-au blocat în punctul în care omul de afaceri vrea clauze stricte legate de o posibilă demitere în cazul în care rezultatele nu sunt pe placul său, în timp ce tehnicianul în vârstă de 60 de ani a cerut cel puţin patru sau cinci transferuri, jucători de valoare care să-i permită să atace play-off-ul în stagiunea viitoare. Napoli îşi va petrece vacanţa în Italia, apoi va reveni în România şi va avea o întâlnire decisivă cu Adrian Mititelu în jurul datei de 5 iunie, urmând să pună la punct detaliile noii înţelegeri şi planul de pregătire pentru presezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri