Ultima oră
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi
VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale
EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament
VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA
Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin
VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Kovacs, după înfrângerea suferită de FCU Craiova. ”Deţin informaţia că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20808867/1/adm.png

Derby-ul FCU Craiova - Universitatea Craiova, care s-a încheiat 1-2 a avut multe faze controversate, iar Adrian Mititelu a ieşit la atac după terminarea partidei şi l-a acuzat pe Istvan Kovacs.

Adrian Mititelu a făcut o postare pe pagina personală de Facebook, în care susţine că penalty-ul acordat în minutul 45+3, în urma unei faze la care Kovacs a considerat că Bahassa a făcut henţ în careu, trebuia anulat. Patronul lui FCU Craiova îl acuză pe centralul partidei că a refuzat să revadă faza la VAR, chiar dacă a fost chemat la monitor.

”Viciere de rezultat. Lucrurile se complică. Deţin informaţia că arbitrul VAR (n.r. - Cătălin Popa) i-a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare, nu a fost penalty! Deşi a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu.

Marcel Puşcaş crede că Kovacs nu s-a dus la VAR din orgoliu 

Marcel Puşcaş, preşedintele FCU Craiova susţine că Istvan Kovacs nu a vrut să revadă faza penalty-ului, din orgoliu.

”La prima fază a fost nesigur şi a apelat la VAR. La a doua fază, când poate era nesigur, nu a mai apelat. Se loveşte de orgoliul lui.

Cred că nu a mai mers la VAR pentru că se punea într-o situaţie jenantă. S-a gândit: «Cum să vină să mă corecteze VAR-ul pe mine, Istvan Kovacs, cel născut şi crescut în Carei? Cum se poate aşa ceva? Mă fac de râs».

Era mai degrabă supus deciziei VAR decât primul penalty. Mult mai neclar a fost al doilea penalty. Primul penalty a fost clar, nu l-am contestat. El nu l-a văzut şi a fost atenţionat din VAR.

Am văzut faza la cel de-al doilea penalty şi aveam dubii. Bahassa a ridicat mâna, decizia a fost grea. Aveai nevoie de mai multe reluări. Lasă naibii orgoliul! Dar tu nu vrei să arăţi că ai greşit.

Tu vrei să arăţi că eşti perfect şi impecabil. «Cum să arăt eu, Istvan Kovacs, că pot greşi? Eu sunt perfecţiunea. Am personalitate şi nu mă poate corecta VAR-ul de două ori»”, a spus Marcel Puşcaş, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri