Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20874279/1/adrian-mititelu.jpg

Gigi Becali este cunoscut şi pentru faptul că se bagă peste antrenori, că le impune jucătorii care intră în primul 11, dar şi ce schimbări să facă. Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC U Craiova, a recunoscut că şi el face acelaşi lucru cu Marius Croitoru, considerând, la fel ca omologul său de la FCSB, că detaliul e unul normal.

Adrian Mititelu a vorbit recent despre anumite aspecte din fotbalul românesc, dar şi despre patronii pe care îi are rivali în SuperLiga României, precum Neluţu Varga, Gigi Becali sau Dan Şucu.

”(N.r. - La Rapid a venit investitor Dan Şucu) Are o forţă financiară şi m-am bucurat că ajung asemenea de oameni în fotbal. Ei pot ridica fotbalul prin investiţii. Dacă Rapid e puternic şi valoarea echipei mele creşte. Eu am făcut o glumă după ce-au făcut o ofertă sub nivelul mării pentru Asamoah.

Eu vreau un milion de euro pe el, ei dădeau 350.000 plus Albu. Nu-mi trebuie Albu chiar dacă-i jucător foarte bun. Ce e pentru domnul Şucu un milion când el câştigă o sută de mii de euro pe zi?

(N.r. - De Nelu Varga de la CFR Cluj ce părere ai?) Una foarte bună! Nu e uşor să ţii o echipă ca CFR. Au făcut o demonstraţie de forţă. Niciodată în România nu va mai fi într-o democraţie o echipă care să ia titlul cinci ani la rând.

Doar când mai era Ceauşescu Valentin cu Steaua şi mai era ambiţiile lui Dinamo. În plină democraţie este o performanţă inegalabilă. Au stat o sută de ani fără titlu, dar când au pus mâna pe el nu-l mai lasă.

(N.r. - Gigi Becali e modelul tău?) Nu e! El e un om pragmatic şi realist. Spune lucrurilor pe nume.

(N.r. - Şi tu eşti mână forte, dar nu te bagi peste antrenori) Staţi puţin, să fim sinceri. Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag?

(N.r. - Visul tău care e în fotbal?) Să câştig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reuşeşte fiul meu. Nu poţi să stabileşti termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu”, a spus Adrian Mititelu pentru GSP.

FC U Craiova, sancţionată pentru jocul cu Rapid

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Cristian Săpunaru, FC U Craiova şi Rapid, după incidentele de la meciul din Superligă dintre cele două echipe.

În temeiul art.57.1 din RD cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează jucătorul cu “Avertisment” şi penalitate sportiva de 3.400 lei.
În temeiul art.51 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru 1 (un) joc şi penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate ca art. 45.3 din RD jucătorul va executa sancţiunea de suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 9.400 lei
”, este decizia în cazul lui Cristian Săpunaru.

În ceea ce priveşte cele douuă cluburi, sancţiunile sunt următoarele:

În temeiul art.82.2 si 3.a şi c raportat la art.83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art.82.1 si 3.a şi c raportat la art.83.2.d din RD al FRF, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 22.500 lei. În baza art.83.7.din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art.82.3.b raportat la art. 83.2.c cu aplicarea art.54.2, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În conformitate cu prevederile art.45.1 din RD clubul U Craiova 1948 va executa sancţiunea de 52.500 lei din care: 22.500 lei pentru abaterea cea mai gravă la care se adaugă un spor de ½ din 60.000 lei, reprezentând maximul sancţiunii pentru abaterea respectivă”.

Echipa FC U Craiova a învins cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă, la 10 septembrie. Partida a fost marcată la final de incidente la vestiare.

FC Rapid a precizat atunci că "o persoană străină, care nu avea niciun drept să se afle în acea zonă a stadionului" a iscat un conflict fizic cu jucătorii rapidişti şi că a fost firesc că jucătorul Cristin Săpunaru a încercat "să îşi apere colegii de astfel de agresiuni, venite din partea unor persoane cu intenţii necunoscute şi imprevizibile".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri