Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Adrian Mititelu nu s-a putut abţine şi a râs de echipa lui Mihai Rotaru după ce a ratat barajul pentru Conference League: ”Mi-ar fi plăcut să facem un meci aici în familie. Ei parcă nu au vrut să joace cu noi!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21212821/1/adm.png

Echipa Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Echipa lui Eugen Neagoe avea nevoie de victorie, dar a părut că nu o poate obţine, ba mai mult, oaspeţii au avut o bară, prin Ion Gheorghe, la cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 65. Atunci portarul Laurenţiu Popescu a respins în transversală şutul jucătorului de la Sepsi, salvându-le pe gazde de la un gol.

Tot Popescu a intervenit incredibil la şutul din careu al lui Marius Ştefănescu, din minutul 82. Craiovenii s-au chinuit până la final, dar nu au întrecut reduta covăsneană. În minutul 90+4 Marius Ştefănescu a reuşit să încrie şi meciul s-a  încheiat cu victoria oaspeţilor, 1-0, Universitatea Craiova a terminat sezonul pe locul al patrulea, cu 40 de puncte. Sepsi a încheiat pe locul 6, cu 29 de puncte.

A doua zi după meci, Adrian Mititelu a vorbit despre rezultatul obţinut de echipa rivală din oraş. Omul de afaceri susţine că şi-ar fi dorit să joace în barajul Conference League cu echipa lui Mihai Rotaru. 

”Mi-ar fi plăcut să facem un meci aici în familie. Ei parcă nu au vrut să joace cu noi!”

”Sincer să fiu, am avut un sentiment de dezamăgire, pentru că mi-ar fi plăcut să facem un meci aici la Craiova în familie, cu ghilimelele de rigoare… Pentru că era mult mai plăcut, era şi pentru noi ceva deosebit, deoarece astfel de meciuri pe Oblemenco ne călesc. (...)

Eu cred că am fi făcut un meci foarte bun, chiar dacă exista riscul să pierdem şi ar fi însemnat şi o supărare în plus.

Sincer, îmi doream să jucăm cu ei. Nu ştiu, ei parcă nu au vrut să joace cu noi… Eu am fost surprins, ziceam că le dă patru lui Sepsi. Pentru mine era o singură dilemă, dacă bate sau nu CFR Cluj pe Farul”, a declarat Adrian Mititelu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri