Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

Adrian Mititelu şi-a găsit antrenor! Patronul lui FCU Craiova nu a mai apelat la Nicolo Napoli

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21507648/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian.

  • 7 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri este bilanţul italianului la FCU Craiova.

Adrian Mititelu s-a mişcat rapid şi a găsit un nou principal. Marius Croitoru (43 de ani) se întoarce la formaţia olteană! Cei de la GSP scriu că acesta şi-a dat acordul verbal şi urmează ca în cursul zilei de miercuri să îşi înceapă al doilea mandat la FCU Craiova.

Croitoru a plecat după o serie de rezultate slabe, iar patronul Adrian Mititelu s-a declarat dezamăgit de tehnician, dar acum se pare că lucrurile s-au schimbat radical.

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiţi, bă, cu zeul vostru!”, a fost răbufnirea din octombrie 2022 a lui Mititelu.

 

mail-share icon Email
viewscnt