Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Adrian Mititelu, tras pe sfoară de propriul jucător! Situaţia care ar fi pornit conflictul în Bănie. Rivala U. Craiova, sunată pentru transfer

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20983951/1/adm.jpg

Andre Duarte (25 de ani), jucătorul formaţiei FC U Craiova, putea ajunge, se pare, la Universitatea Craiova în această iarnă, conform patronului acesteia din urmă, Mihai Rotaru. Impresarul fotbalistului l-a propus pe Duarte chiar la rivala din oraş, însă Rotaru nu a vrut să intre în litigii, pentru că, se pare, jucătorul a prelungit contractul cu FC U Craiova scandent în vara acestui an, doar că impresarul său vrea să îl ducă la alt club, ca şi cum ar fi în ultimele şase luni.

Universitatea Craiova a căutat un fundaş central, iar zilele trecute l-a luat pe Zajkov. A fost propus la formaţia pregătită de Eugen Neagoe şi Duarte, însă Mihai Rotaru ştie situaţia acestuia şi a spus nu răspicat mutării.

Am vrut să transferăm un fotbalist în zona ofensivă, care să poată juca pe mai multe posturi, şi l-am luat pe Işfan. Vrem un fundaş stânga, pentru că avem o problemă cu accidentarea lui Bancu.

Şi am mai vrut un fundaş central, motiv pentru care l-am transferat pe Zajkov, titularul naţionalei Macedoniei de Nord. Aici au fost mai multe variante, printre care şi Duarte.

Impresarii lui ni l-au propus, dar am refuzat, pentru că nu am vrut să intrăm într-un litigiu şi pentru că, mai mult ca sigur, nu va putea fi legitimat în România la vară”, a spus Mihai Rotaru potrivit Prosport.

Adrian Mititelu a luat foc când a auzit ce vrea să facă agentul lui Duarte

Întâmplare ciudată la FC U Craiova, care l-a făcut pe patronul Adrian Mititelu să ia foc şi să reacţioneze în presă, pentru că, după cum a afirmat chiar el, era la un pas să fie tras pe sfoară. Omul de afaceri l-a pus la punct pe impresarul Bernardo Vasconcelos, care a vrut să îl transfere pe jucătorul Andre Duarte (25 de ani) în Polonia.

Vasconcelos îl manageriază pe jucătorul formaţiei din SuperLiga României, iar în această pauză de iarnă a vrut să îl ducă la Pogon Szczecin, minţind, din câte se pare, cu privire la situaţia fundaşului portughez, cu 21 de meciuri în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova.

Concret, Vasconcelos le-a explicat polonezilor că Andre Duarte mai are contract până în vară, doar că nu a precizat şi faptul că oltenii au activat o clauză de prelungire a înţelegerii, în luna noiembrie a anului precedent.

Astfel, Adrian Mititelu a ieşit public, conform Fanatik, şi a declarat:

Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii şi aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opţiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universităţii Craiova până în iunie 2024.

Este, dacă vreţi, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o şi în alte părţi. Din ce ştiu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaşte opţiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an şi jumătate cu noi.

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese şi la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan”.

Andre Duarte a venit în vară la FC U Craiova

Apărătorul de 25 de ani a fost ultima dată legitimat la CF Estrela, în liga a doua portugheză, iar în iulie 2022 a semnat cu FC U Craiova. De atunci, a prins 24 de meciuri, 21 în SuperLiga României şi trei în Cupa României, şi a reuşit o pasă decisivă.

Până în vară, Duarte a jucat doar în ţara natală, la Sacavenense, Alverca şi Praiense.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri