Ultima oră
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape
"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem "Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Rapid! Declaraţiile „Briliantului”: „O să învâţ şi imnul dacă e nevoie”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20624285/1/muturapid.jpg

Adrian Mutu l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe postul de antrenor al Rapidului, iar astăzi a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial. Iată care sunt principalele declaraţii oferite de „Briliant”:

„Sunt foarte bucuros că sunt aici, ştiu ce presiune este pe umerii mei. Ştiu ce istorie are Rapid şi pot să promit că o să dau tot ce pot, o să fiu dedicat sută la sută. Am făcut ieri primul antrenament, am vorbit cu ei, cred că avem un grup bun, alături de care putem face lucruri frumoase.

Sunt un antrenor profesionist şi nu cred că un criteriu de a te duce la un club e că trebuie să fii suporter sau rapidist adevărat. Rapid ca istorie are un spirit puternic, poate unic în România. Dar important e să am rezultate, pentru că de asta sunt angajat. Nu vreau să discut ce a spus Pancu. 

În meseria asta se strică şi nişte prietenii. Când am fost ales, atât patronul şi preşedintele ştiau anumite criterii pentru care am fost adus. Important e să avem rezultate şi să ducem Rapidul acolo unde îi e locul. Atunci când începi să vorbeşti cu un club, mi se pare normal să vii să vezi pe viu jucătorii. 

Am stat cu cei de la FCU, nu am stat cu cei de la Rapid, pentru a nu pune presiune pe Iosif. Cred că am fost fair-play în toată cariera mea, niciodată nu am făcut nimic pentru a face rău unui alt antrenor. Cred că am destulă experienţă să ştiu să gestionez relaţia cu suporterii.

Nu am niciun fel de problemă. Aveţi nişte întrebări... Pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut aşa ceva în viaţa mea. Stau şi mă gândesc la diferenţa dintre conferinţele de presă pe care le-am avut şi ce întrebări primesc în România. Sunteţi incredibili! 

Dacă ai vedea-o pe Sharon Stone ai săruta-o? Pui întrebări care nu au niciun sens. Sunt la Rapid şi reprezint acest club. Dacă cineva îmi spune să sărut... Adică să pup steagul, că sărutat... Aş face-o fără niciun fel de problemă. Eu reprezint Rapid, fiind antrenorul echipei. Nu sunt pupincurist, nu o fac pentru că vreau să mă pun bine cu suporterii. Cine mă cunoaşte ştie că nu sunt genul ăsta. Dacă mi se cere, pup steagul. Eu sunt al României, nu sunt al vreunei echipe. Acum reprezint Rapid în acest moment.

Dacă este nevoie, o să învăţ imnul, nu vreau să mi se strige numele. Dacă am rezultate şi merit, atunci da. Nu le cer nimic, nu am jucat la Rapid, am jucat un an la Dinamo. Sunt un român, nu mă identific cu nicio echipă. Când eram jucător nu puteam să mă gândesc că o să fie antrenorul Rapidului. 

Pasiunea pentru Rapid este frumoasă, dar nu poţi judeca anumiţi oameni pentru alegerile din trecut. Respect Rapid, o să dau sută la sută, sper să-mi câştig această recunoştinţă prin rezultate", a declarat Adrian Mutu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele