Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Adrian Mutu a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj. ”E o opţiune”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20740343/1/mad.png

Rapid trebuie să transfere semnificativ în această vară, deorece au pierdut 9 jucători. Singura venire bifată de giuleşteni până în prezent este cea a lui Paul Iacob, de la Chindia.

Adrian Mutu nu este îngrijorat şi a dezvăluit că urmează să fie anunţate două întăriri în cursul zilei de miercuri. ”Briliantul” a dezvăluit că Valentin Costache de la CFR Cluj este o ţintă pentru formaţia sa.

Intrat în ultimele luni ale contractului cu campioana României, Costache a fost înştiinţat de Dan Petrescu, prin intermediul conducerii, că nu mai intră în planurile sale pentru următorul sezon, iar fostul internaţional de tineret a hotărât că e momentul să plece din Gruia şi să facă pasul spre Rapid, chiar dacă formaţia din Giuleşti îi oferă un salariu inferior celui pe care-l câştigă în Ardeal. Conform celor de la ProSport, mutarea se va realiza, cu o sumă de transfer de aproximativ 100.000 de euro, Costache fiind aşteptat să revină sub comanda lui Adrian Mutu, antrenor cu care a mai colaborat pe vremea în care fostul decar era selecţionerul naţionalei de tineret a României.

”Sper să mai vină jucători. O să vedeţi mâine că deja vin alţi doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurenţă între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului.

Le mulţumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid şi baftă în continuare.

Mâine dimineaţă sper să semneze. Da, Vali Costache e o opţiune. În ştiu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeţi mâine”
, a dezvăluit Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele