adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Adrian Mutu a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj. ”E o opţiune”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20740343/1/mad.png

Rapid trebuie să transfere semnificativ în această vară, deorece au pierdut 9 jucători. Singura venire bifată de giuleşteni până în prezent este cea a lui Paul Iacob, de la Chindia.

Adrian Mutu nu este îngrijorat şi a dezvăluit că urmează să fie anunţate două întăriri în cursul zilei de miercuri. ”Briliantul” a dezvăluit că Valentin Costache de la CFR Cluj este o ţintă pentru formaţia sa.

Intrat în ultimele luni ale contractului cu campioana României, Costache a fost înştiinţat de Dan Petrescu, prin intermediul conducerii, că nu mai intră în planurile sale pentru următorul sezon, iar fostul internaţional de tineret a hotărât că e momentul să plece din Gruia şi să facă pasul spre Rapid, chiar dacă formaţia din Giuleşti îi oferă un salariu inferior celui pe care-l câştigă în Ardeal. Conform celor de la ProSport, mutarea se va realiza, cu o sumă de transfer de aproximativ 100.000 de euro, Costache fiind aşteptat să revină sub comanda lui Adrian Mutu, antrenor cu care a mai colaborat pe vremea în care fostul decar era selecţionerul naţionalei de tineret a României.

”Sper să mai vină jucători. O să vedeţi mâine că deja vin alţi doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurenţă între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului.

Le mulţumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid şi baftă în continuare.

Mâine dimineaţă sper să semneze. Da, Vali Costache e o opţiune. În ştiu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeţi mâine”
, a dezvăluit Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele