Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

Adrian Mutu nu merge la Dinamo! "Pentru mine, este un subiect închis" VIDEO

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20407931/2/fc-arges-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021-1.jpg

Adrian Mutu, antrenorul de la FC U Craiova, a dezminţit informaţiile potrivit cărora s-a înţeles cu Dinamo. Înaintea partidei FC Botoşani – FC U Craiova, transmisă în direct pe Look Sport, Mutu a precizat că n-a discutat cu nimeni de la Dinamo.

ProSport a scris sâmbătă că Adrian Mutu s-ar fi înţeles verbal cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi cu Iuliu Mureşan, administratorul special, să preia Dinamo Bucureşti.

Dinamo are şase eşecuri consecutive în Liga 1 şi ocupă penultimul loc în clasament, după 9 runde. Conducerea ‘roş-albilor’ vrea să-l înlăture pe antrenorul Italian Dario Bonetti, care nu acceptă rezilierea contractului.

"Ce scriu ziarele e treaba lor! Eu sunt bine la Craiova, n-am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Pentru mine, acest subiect este închis", a spus Adrian Mutu.

Luni, 27 septembrie, Dinamo joacă în deplasare cu Universitatea Craiova, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, în etapa a zecea din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele