Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

Adrian Porumboiu dă de pământ cu FCSB şi Sepsi: "Sunt jucători de fotbal, nu fotbalişti" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21527323/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-17-03-2024.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 11, când Olaru i-a pasat în careu lui Florinel Coman şi acesta a marcat frumos, pentru 1-0. După trei minute gazdele au ratat majorarea scorului, pentru ca în minutul 22 arbitrul Horaţiu Feşnic să acorde penalti pentru oaspeţi, la un contact în careu între Florinel Coman şi Debeljuh.

A transformat Debeljuh în minutul 24, însă FCSB a intrat în avantaj la pauză, după golul înscris de Alexandru Băluţă. Gazdele au avut un gol anulat în minutul 65, la Florinel Coman, pentru un ofsaid la Valentin Creţu.

Tot Coman a ratat o ocazie uriaşă în minutul 73, după care golgeterul campionatului, cu 15 reuşite, a fost schimbat. Bucureştenii s-au retras în defensivă pe final şi s-au impus cu 2-1.

În clasament, FCSB e lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Adrian Porumboiu: "Nivelul este sub orice critică"

Contactat telefonic la finalul partidei de pe "Arena Naţională", Adrian Porumboiu s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţiile celor două formaţii şi i-a ironizat pe jucători, spunând că nu sunt fotbalişti, ci jucători de fotbal.

"Eu din 30 de jucători câţi au fost, dacă cineva poate să îmi spună 5 fotbalişti care au evoluat astăzi, eu scot pălăria. De la ambele echipe, care au jucat astăzi. Eu nu am văzut atâtatea pase de la unul la altul, pase greşite.

Ăsta nu e meci. Fotbalul este făcut ca să fie spectacol. Două pase, pas’ la adversar. Şi unii şi ceilalţi, cinci fotbalişti cu îngăduinţă, dar restul sunt jucători de fotbal. Nivelul este sub orice critică" , a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele