Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, după înfrângerea Rapidului în faţa lui FCSB. ”Au fost penibili, erau primii balerini la nu ştiu ce teatru”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20911949/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022.jpg

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1. Rezultatul reprezintă o surpriză destul de mare, ţinând cont de forma celor două echipe şi de poziţia din clasament.

Adrian Porumboiu, fost arbitru român şi simpatizant declarat al Rapidului, a făcut praf Rapidul în urma înfrângerii clare în faţa ”roş-albaştrilor”.

"Două echipe cu o evoluţie disproporţionată, o echipă în formă şi o altă echipă bătrânească, adică Rapidul, au fost penibili. Rapid a ieşit aşa pe vârfuri, erau primii balerini la nu ştiu ce teatru. Locul 2 nu contează, trebuie să demonstrezi că eşti pe locul doi. Ei îmi sunt simpatici, dar alta e să te respecţi ca sportivi.

Am văzut nişte jucători care parcă pentru prima dată îşi luau ghetele, surprinzător de slab, nu credeam că o să văd asta la o echipă cu pretenţii. Dincolo, am văzut o echipă care a fost îngenuncheată de echipa de copii a lui West Ham şi acum arătau de parcă erau o altă echipă. Ambiţia în astfel de jocuri câştigă.

Nu mai are sens să vorbim de goluri, putea să fie şi cu mâna şi cu pistolul, nu mai contează, vorbim de arbitrii (n.r. râde). Hai să lăsăm aşa, a arbitrat bine Colţescu, el a apreciat bine din prima. Probabil vor împrospăta echipa (n.r. Rapid) pentru că am văzut nişte jucători…unii parcă veneau de la nuntă", a spus Adrian Porumboiu, conform Prosport.

FCSB este pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate. Rapid rămâne pe locul 2, la 32 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele