Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Adrian Rus se transferă la Pisa pentru un milion de euro. Ioan Becali confirmă: "A semnat pe patru ani"

Stranieri Publicat pe 28 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20792469/1/ptcwmczoptqymczoyxnopte4zdg0ztuyody5njk5odyzyzzkzwvmmjdknjk4mdk3-thumb.jpg


Internaţionalul român Adrian Rus (26 de ani) face pasul spre Serie B. Fundaşul central va semna un contract pe trei sezoane cu Pisa, Giovani Becali fiind foarte aproape să închidă transferul de un milion de euro.

UPDATE joi, ora 17:50: Transferul lui Adrian Rus la Pisa a fost perfectat! Jucătorul a trecut fără probleme vizita medicală, însoţit de Giovani Becali, iar impresarul a anunţat semnarea unui contract care-l leagă pe fundaş de echipa lui Marius Marin pentru următoarele patru sezoane: ”A semnat un contract pe o durată de patru ani”, a spus Becali, pentru Fanatik.ro.
 
După trei sezoane foarte bune în Ungaria, la Fehervar, unde a ajuns după o experienţă la Akademia Puşcaş, Adrian Rus i-a convins pe italienii de la Pisa să plătească un milion de euro pentru a-l transfera în Serie B. Graţie evoluţiilor excelente de la echipa naţională, fostul stoper de la Sepsi OSK şi-a asigurat şi un salariu foarte bun, aproximativ 500.000 de euro pentru fiecare dintre următorii trei ani, atât cât e durata contractului pe care Pisa i l-a propus.
 
Om cu foarte multe legături în fotbalul italian, Ioan Becali şi-a folosit influenţa pentru a facilita transferul, iar în cursul zilei de marţi a plecat în Italia alături de jucător. Dacă lucrurile vor merge bine şi Rus va trece vizita medicală, fundaşul în vârstă de 26 de ani va fi prezentat oficial în cursul zilei de joi:
 
"Mergem azi la Pisa cu jucătorul. Face vizita medicală şi, probabil, mâine semnează. Cluburile s-au înţeles", a spus Becali, pentru Fanatik.ro.
 
Cotat la 900.000 de euro, fundaşul de 1.88 metri va deveni coleg la Pisa cu un alt internaţional român, mijlocaşul central Marius Marin.
 
Din momentul debutului la prima reprezentativă, în septembrie 2019, Rus a strâns 14 meciuri sub tricolor, devenind o soluţie evidentă pentru postul de fundaş central de lângă Vlad Chiricheş.
 
Pentru Fehervar, afacerea Adrian Rus e una cât se poate de profitabilă: l-a luat pe român de la Akademia Puşcaş cu 250.000 de euro, l-a folosit timp de trei ani, apoi a obţinut un profit de 750.000 de euro de pe urma transferului la Pisa.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele