Ultima oră
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu

Adversara FCSB din Conference League crede că va înfrunta 'FC Steaua'. Mesajul postat de Şahtior Karagandy

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20251299/1/fcsb-karagandy.jpg

FCSB, vicecampioana Ligii 1, are parte de un adversar accesibil în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League: Şahtior Karagandy, care este pe loc retrogradabil în noul sezon din campionatul Kazahstanului. Clubul kazah a postat un comunicat pe site-ul oficial în care anunţă că vor înfrunta ‘FC Steaua’, dar au utilizat sigla FCSB ca ilustraţie.

CSA Steaua, deţinătoarea Cupei Campionilor Europeni, se pregăteşte pentru debutul în Liga 2.

Conflictul de natură juridică între CSA Steaua şi FCSB a împărţit lumea fotbalului în două tabere. CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB şi a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul Stelei din perioada 1947 – 2003 aparţine CSA, dar decizia nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel.

“Adversara echipei noastre din runda a doua a calificărilor pentru UEFA Conference League a fost stabilită. Este vorba despre echipa română Steaua. ”, este mesajul postat de clubul Şahtior Karagandy.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20251299/2/mesaj-sahtior.jpg

Meciul tur se va juca la Bucureşti, pe 22 iulie, iar partida retur este programată în Kazahstan, pe 29 iulie.

Şahtior Karagandy are două titluri de campioană a Kazahstanului (2011 şi 2012). Lotul este cotat la 6,4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Prin comparaţie, lotul FCSB este cotat la 30 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător de la Karagandy este căpitanul echipei, mijlocaşul rus Arsen Khubulov (30 de ani) – cotat la 450.000 de euro. În contrast, ‘perlele’ FCSB, Florin Tănase şi Florinel Coman, sunt cotaţi la câte 5 milioane de euro.

După 15 etape din sezonul 2021, Şahtior Karagandy este pe locul 13 din 14, cu doar 9 puncte (8 goluri marcate şi 21 primite). În luna martie, echipa a primit o penalizare de 3 puncte, din cauza unei probleme cu stadionul. Doar ultimele două echipe din Kazahstan retrogradează în liga secundă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele