Ultima oră
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa

Adversarele campioanei României, U BT Cluj-Napoca, în grupa G a Basketball Champions League

Baschet Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20399259/1/petrica.jpg

Campioana României la baschet masculin va debuta în grupa G a Basketball Champions League în 6 octombrie, pe teren propriu, cu formaţia Darussafaka Istanbul. Clujenii joacă în premieră în faza grupelor.

U BT Cluj-Napoca a obţinut calificarea vineri seară, la turneul preliminar din Grecia, pe care l-a încheiat cu trei victorii: 106-97 cu Vilpas Vikings, 84-74 cu Peristeri BC şi 77-64 cu Fribourg Olympic.

Conform tragerii la sorţi din vară, câştigătoarea acestui turneu a fost repartizată în grupa G, cu formaţiile Darussafaka Istanbul, Happy Casa Brindisi şi Hapoel Holon.

Primul meci va avea loc în 6 octombrie, în BT Arena, cu Darussafaka Istanbul.

U BT Cluj a participat pentru a patra oară în preliminariile BCL, începând din 2016, şi este prima dată când atinge faza grupelor. O singură echipă românească a mai ajuns în grupele BCL, CSM Oradea, în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.

CSM Oradea va juca în această stagiune în grupa H a FIBA Europe Cup, iar în aceeaşi competiţie joacă în preliminarii CSO Voluntari, câştigătoarea Cupei României, primul meci cu Benfica.

În plan intern, urmează Supercupa României, între U BT Cluj-Napoca şi CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele