Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti

Rapid Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21595235/1/profimedia-0573972934.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Giuleştenii au pierdut în ultima etapă la Sfântu Gheorghe, scor 3-2 împotriva celor de la Sepsi,  într-un meci din etapa a 9-a a play-off-ului Superligii.

Marius Şumudică şi Mircea Lucescu s-au întâlnit pe rând cu Dan Şucu pentru a discuta despre posibilitatea de a antrena Rapidul din sezonul viitor, însă nu au ajuns la un consens.

Printre ultimele nume vehiculate s-a aflat şi Martin O'Neill, un nume legendar în fotbalul european, datorită mandatelor pe care le-a avut pe banca lui Aston Villa şi Celtic, dar şi Neil Lenon (52 de ani), un antrenor care are 4 titluri în CV cu Celtic Glasgow, în campionatul Scoţei.

Nord-irlandezul Neil Lennon (52 ani) este aproape sigur noul antrenor al celor de la Rapid.

Agentul lui Neil Lennon confirmă negocierile cu Rapid

Martin Reilly, agentul tehnicianului care este aşteptat în Giuleşti, a dezvăluit că negocierile dintre Neil Lennon şi clubul Rapid sunt avansate, cei doi urmând să sosească la Bucureşti săptămâna viitoare.

„Da, suntem în discuţii destul de înaintate cu Rapid. Dar mai avem încă anumite detalii de stabilit. Nu aş vrea să intrăm acum în prea multe amănunte.

Neil a şi fost plecat câteva zile. Urmează să mă întâlnesc cu el pentru a mai pune la punct anumite chestiuni. Probabil că săptămâna viitoare sau următoarea vom fi la Bucureşti”, a spus Martin Reilly, potrivit sportpesurse.ro.

Dan Şucu îi va achita nord-irlandezului aproximativ 875.000 de euro pe an nord-irlandezului, conform The Sun.

Din această sumă impresionantă Lenon îşi va plăti staff-ul adus din străinătate şi compus din: un antrenor secund, un preparator fizic şi un analist video, informează Digi Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele