Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Ahmed Bani, dorit de mai multe echipe din Casa Liga 1. ”Am foarte multe oferte”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20744836/1/bani-2.jpg

Rapid încearcă primul transfer pe bani după venirea miliardarului Dan Şucu în acţionariat. Trupa din Giuleşti a făcut o ofertă concretă pentru Ahmed Bani, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 19 ani al celor de la Dinamo.

Crescut în Acadeamica clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Bani e considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale, iar Daniel Niculae şi Adrian Mutu cred că mijlocaşul poate fi o soluţie pentru regula Under 21, acolo unde Rareş Ilie este, pentru moment, varianta numărul unu. Astfel, conform ProSport, la sfatul preşedintelui şi al antrenorului, Dan Şucu şi Victor Angelescu au făcut o ofertă concretă pentru internaţionalul Under 19: 200.000 de euro.

Impresarul tânărului jucător a dezvăluit că există interes din partea mai multor cluburi din Casa Liga 1, la care se adaugă şi o ofertă din Cipru.

”Eu am patru-cinci oferte în acest moment! Am foarte multe oferte şi m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat şi de la Botoşani şi de la FC Argeş, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are şi o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu?

Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie”,
a declarat tatăl şi impresarul lui Ahmed Bani, pentru cei de la Fanatik.

  • 150.000 de euro este cota lui Bani, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele