adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Alarmă la Chelsea. Christian Pulisic, testat pozitiv cu coronavirus

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 20 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20368210/1/pulisic.jpg

Christian Pulisic a fost depistat cu Coronavirus şi va rata meciul cu Arsenal, din etapa a doua din Premier League. Americanul a intrat în izolare de miercuri şi nu prezintă o formă severă.

''Absenţa lui Christian este, din nefericire, destul de uşor de explicat, a avut un test pozitiv şi trebuie să urmeze protocoalele'', a declarat Tuchel, înainte de meciul cu ”tunarii”.

Arsenal are de asemenea cazuri pozitive

Clubul Arsenal Londra a anunţat, joi, că Pierre-Emerick Aubameyang a avut coronavirus şi că Alex Lacazette a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19 şi încă nu este vindecat.

În ultimele zile au mai fost găsiţi infectaţi cu coronavirus la Arsenal Alex Runarsson şi Willian.

“Auba a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost indisponibil pentru meciul cu Brentford, de vinerea trecută. Auba este acum negativ la testarea COVID-19, este bine şi urmează protocolul necesar pentru a reveni pe teren. El va reveni la antrenamente şi va fi evaluat înaintea meciului de duminică”, se arată pe site-ul arsenal.com.

În ceea ce-l priveşte pe Lacazette, acesta “a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost indisponibil pentru meciul de vinerea trecută cu Brentford”. “Alex este în refacere şi nu va fi disponibil pentru meciul de duminică”, precizează Arsenal.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele