Ultima oră
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă

Alaves - Real Madrid, sâmbătă, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport şi Look 4K. Zidane caută revanşa în faţa echipei care a realizat anul trecut surpriza pe „Alfredo Di Stefano Arena”

La Liga Publicat pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19917177/1/kroos.jpg

La prima vedere o deplasare lejeră pe terenul unei echipe ameninţate cu retrogradarea, meciul celor de la Real, cu Alaves, ar putea fi mai complicat decât pare. Alaves a învins-o pe Real Madrid în tur, pe „Alfredo Di Stefano Arena”, cu scorul de 2-1. Ulterior, adeversara de sâmbătă a madrilenilor s-a scufundat însă în calsament.

Sezonul actual nu pare cel mai bun pentru elevi lui Zinedine Zidane. Madrilenii au avut evoluţii oscilante în campionat, dar şi în UEFA Champions League. Dacă în faţa adversarilor de calibru, Real s-a descurcat bine, a pierdut în faţa „buturugilor mici”. Aşa s-a întâmplat în campionat, cu Alaves, şi în Liga Campionilor cu Sahtior.

După 18 runde, Real Madrid este pe poziţia secundă cu 37 de puncte, în urma liderului Atletico Madrid. Partea bună pentru fanii blanco este că Real o devansează pe Barcelona, echipa clasată a treia, cu 34 de puncte. Însă un nou eşec cu Alaves, coroborat cu un eventual succes la catalanilor la Elche ar provoca o rocadă în clasament.

Alaves - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 22.00, şi va fi transmis în direct de Look Sport şi Look 4K. Tot în weekend, posturile Look Sport vor transmite alte partide din La Liga, după următorul program:

Vineri
22:00 - Levante - Valladolid - Look Sport 3
 
Sâmbătă
15:00 - Huesca - Villarreal - looksport.ro/ppv1
17:15 - Sevilla - Cadiz - Look Sport
19:30 - Real Sociedad - Betis - Look Sport 3
22:00 - Alaves - Real Madrid - Look Sport/ Look 4K
 
Duminică
15:00 -Osasuna - Granada - Look Sport 3
17:15 - Elche - Barcelona - Look Sport+/ Look 4k
19:30 - Celta Vigo - Eibar - Look Sport 3
22:00 - Atletico Madrid - Valencia - Look Sport+

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele