Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Alex Chipciu a oferit amânunte din perioada petrecută la CFR Cluj. ”Marius Şumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20754709/1/chip.jpg

Universitatea Cluj a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Alexandru Chipciu, de care mai era interesată şi altă echipă din Casa Liga 1, FC Argeş. Mijlocaşul a evoluat stagiunea trecută la CFR Cluj, rivala ”studenţilor”.

În momentul în care i-a devenit clar că Dan Petrescu nu-i va putea oferi mai mult decât un rol de rezervă şi în acest sezon, Alex Chipciu a încercat să se transfere la rivala Universitatea Cluj, însă mutarea a fost blocată de ultraşii "Şepcilor Roşii" în primă fază. Ei nu au vrut să audă de venirea unui fotbalist care s-a încununat campion al României în Gruia, dar Erik Lincar spunea că e nevoie de un jucător precum Chipciu, iar mutarea s-a materializat în cele din urmă.

Fotbalistul a oferit detalii despre perioada petrecută la CFR şi a dezvăluit că nu a ascultat de sfatul primi de la Marius Şumudică.

 

 ”A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Şi cu Marius Şumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câştigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici.

Marius Şumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r.- FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era aşa mare”,
a spus Chipciu, pentru AS.ro

De-a lungul carierei, Chipciu a mai jucat în străinătate pentru Anderlecht, echipa care l-a cumpărat de la FCSB, şi apoi la Sparta Praga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele