Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-2, în direct la Prima Sport 1! Miculescu readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | Sepsi - FCSB 1-2, în direct la Prima Sport 1! Miculescu readuce oaspeţii în avantaj
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată

Alex Chipciu nu a ţinut cont de interesul FCSB-ului şi a semnat cu U. Cluj! Mijlocaşul a prelungit contractul cu ardelenii

U Cluj Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21215935/1/becali-gigi.jpg

Universitatea Cluj a anunţat, joi, prelungirea contractului cu Alexandru Chipciu, care a fost dorit şi de FCSB. Noul contract dintre ardeleni şi mijlocaş este valabil un sezon, până la finalul stagiunii următoare din SuperLiga României, vara lui 2024.

  • SuperLiga României se vede şi sezonul următor pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro!

Alexandru Chipciu a ajuns la Universitatea Cluj în vara anului trecut, după ce a încheiat conturile cu cealaltă formaţie clujeană din prima divizie, CFR Cluj. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan. Experienţa sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de U. Cluj la finalul sezonului din SuperLigă, dar şi în parcursul excelent din Cupa României.

În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a totalizat 39 de meciuri în tricoul Universităţii Cluj, a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive.

Mijlocaşul putea semna liber de contract cu orice echipă, deoarece contractul cu Universitatea Cluj era pe final, în această vară.

Alexandru Chipciu şi-a consacrat cariera de jucător la FCSB. În vara lui 2022, mijlocaşul a semnat cu U. Cluj, sub formă de împrumut, chiar dacă mai avea un an de contract cu cei de la CFR. În altă ordine de idei, Chipciu a fost dorit şi de FCSB, dar iată că a preferat să continue în tricoul ”studenţilor”.

Clubul nostru a ajuns, astăzi, la o înţelegere privind prelungirea contractului cu Alex Chipciu.

Alex Chipciu a ajuns la FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan. Experienţa sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de ”U” la finalul sezonului din Superliga, dar şi în parcursul excelent din Cupa României.

În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive.

Prima reuşită pentru ”U” a venit împotriva celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României, când ”U” era condusă cu 1-0. Acel gol a pus bazele revenirii şi calificării în semifinalele Cupei”, a anunţat U. Cluj pe site-ul oficial.

Alexandru Chipciu, dorit de FCSB!

Gigi Becali a vrut să reactiveze varianta Alexandru Chipciu, pentru a suplini plecarea lui Deian Sorescu! Se părea că jucătorul era dispus să revină, dar a cerut câteva zile de gândire. În cele din urmă, a refuzat propunerea omului de afaceri.

Mihai Stoica ar fi fost cel care îl dorea pe fotbalist. Becali era în primă fază dezamăgit, după ce Chipciu a semnat cu CFR Cluj în urma revenirii în România.

Team managerul celor de la FCSB a postat un mesaj pe Facebook, cu privire la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj, în care Chipciu a reuşit să marcheze.

”Chipciu, la 34, fuge cât 2 de 17 ani”, a scris în primăvară MM Stoica.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele