Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Alex Cicâldău, om de bază pentru Galatasaray. Fatih Terim: "E cel care face legătura cu ofensiva"

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20377227/2/profimedia-0628756997.jpg

Kasimpasa şi Galatasaray au remizat, scor 2-2, în etapa a treia din prima ligă turcă, în direct pe Look Sport 3. Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari pentru Galata şi s-au remarcat. Fatih Terim, antrenorul echipei  Galatasaray, a avut cuvinte de laudă pentru Cicâldău, considerat un om de bază la mijlocul terenului.

Cicâldău a jucat doar 45 de minute. Moruţan a jucat 72 de minute, la debutul pentru Galatasaray.

În minutul 32, Alex Cicâldău a înscris din centrarea lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul transferat de la FCSB a avut o contribuţie importantă şi la cel de-al doilea gol înscris de Galatasaray. Moruţan a recuperat în marginea careului advers, a şutat în forţă, portarul a respins, iar Akturkoglu a fost pe fază şi a trimis mingea în plasă.

"În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0. Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat şi am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greşeală clasică şi am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici. După prima repriză, după şansele avute, trebuia să mai înscriem un gol şi să fim liniştiţi. Trebuia să luăm 3 puncte.

Cicâldău e omul cel mai important al nostru care face legătură cu ofensiva. L-am înlocuit pentru că avea probleme cu stomacul", a spus Fatih Terim.

Galatasaray are 7 puncte după primele trei meciuri, iar în runda următoare va juca pe terenul lui Trabzonspor.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele