Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Alex Ioniţă, părere de rău după victoria Rapidului în derby-ul cu Dinamo: ”E păcat că nu am avut suporterii lângă noi”

Rapid Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20636059/1/rapid-2021-1.jpg

Mijlocaşul Rapidului, Alex Ioniţă, a declarat, duminică seară, că se bucură pentru victoria cu Dinamo, obţinută pe teren propriu după 14 ani, scor 3-1, dar regretă lipsa suporterilor. Meciul s-a disputat la Mioveni, fără spectatori.

Ne bucurăm că am reuşit ca după 14 ani sâ câştigăm acasă, aşa am înţeles. Ne bucurăm, dar regretăm că nu am avut fanii alături de noi. Pentru mine este un nou început, asta mi-am dorit şi sunt sigur că îmi voi îndeplini obiectivele. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa, aveam mare nevoie de cele trei puncte.

Domnul Iosif (n.r - Mihai Iosif) şi-a făcut treaba cu vârf îndesat la rapid, atunci când vine un nou antrenor toată lumea vrea să demonstreze ceva. Nu e vina lui că a fost schimbat, ci a noastră a jucătorilor că nu mai răspundeam la ceea ce ne cerea”, a declarat Ioniţă.

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele