Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Alex Paşcanu, meci de coşmar în Spania! Şi-a marcat un autogol şi echipa a pierdut la scor

Stranieri Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21044762/1/pascanu-ponferradina.jpg

Fotbalistul echipei Ponferradina, Alexandru Paşcanu, a înscris un gol în propria poartă la meciul disputat duminică în compania formaţiei Cartagena, scor 0-3, în liga a doua spaniolă.

Paşcanu a marcat pentru adversari în minutul 51. Celelalte goluri au fost înscrise de Jairo ’42 şi Sadiku ’82.

Alexandru Paşcanu a jucat până în minutul 68. În minutul 61, el a primit un cartonaş galben.

Alexandru Paşcanu, în echipa campionatului anul trecut

Alexandru Paşcanu (24 de ani) are parte de momente foarte bune în Spania, unde joacă în liga secundă, la Ponferradina, chiar dacă acum şi-a marcat un autogol. Apărătorul român a fost inclus, la final de an trecut, în echipa campionatului. Primul 11 a fost făcut de Compania Internaţională pentru Dezvoltarea şi Implementarea Inteligenţei Artificiale.

Astfel, Paşcanu, fost fundaş la Academia Leicester, este apreciat pentru modul în care a evoluat până acum, într-un campionat important al Europei, dacă luăm în calcul eşaloanele secunde.

Alex Paşcanu a venit la CFR Cluj în august 2019, de la Leicester U23, pentru 600.000 de euro. A jucat doar 5 meciuri într-un sezon, apoi a fost împrumutat la FC Voluntari. În vara lui 2020 a fost cedat de CFR Cluj la Ponferradina sub formă de împrumut, iar la începutul lui 2022 a făcut trecerea definitiv în Spania.

În acest sezon, fundaşul român are 28 de meciuri pentru Ponferradina, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele