Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Alexander Albon a fost operat de apendicită şi a suferit complicaţii postoperatorii. Starea sportivului este bună

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20857520/1/albon.jpg

Pilotul thailandez de Formula 1 Alexander Albon, care a fost operat în weekend de apendicită, a suferit complicaţii postoperatorii, a anunţat, luni, echipa sa Williams, subliniind că în prezent sportivul este bine.

Internat sâmbătă înainte de Marele Premiu al Italiei, Alexander "Alex" Albon, în vârstă de 26 de ani, "a fost supus cu succes unei intervenţii chirurgicale laparoscopică” la Spitalul San Gerardo din Monza, anunţă Williams într-un comunicat.

Dar "după operaţie, Alex a suferit de complicaţii anestezice postoperatorii neaşteptate care au dus la insuficienţă respiratorie, o complicaţie cunoscută, dar neobişnuită. A fost reintubat şi transferat la terapie intensivă”, se mai arată în comunicat.

Echipa britanică a precizat că sportuvul nu s-a mai confruntat cu alte complicaţii: "A făcut progrese excelente în timpul nopţii (de sâmbătă spre duminică) şi a putut fi deconectat de la asistenţa respiratorie duminică dimineaţă. Alte complicaţii nu au fost”.

Albon, a cărui mamă este thailandeză şi tatlă britanic, urmează să se întoarcă acasă marţi, înainte de revenirea preconizată pe pistele de Formula 1 la sfârşitul lunii, pentru Grand Prix-ul din Singapore (30 septembrie - 2 octombrie).

În Italia, Albon a fost înlocuit sâmbătă şi duminică de olandezul Nyck de Vries care, aflat la primul său Grand Prix, a terminat pe un onorabil loc 9.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele