Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Alexandra Cadanţu-Ignatik nu a trecut de primul tur al calificărilor la Roland Garros. Sportiva din România, eliminată de locul 144 WTA

Tenis Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21132557/1/cad.jpg

Alexandra Cadanţu-Ignatik, locul 260 WTA, nu a mers mai departe în calificările de la Roland Garros. Ea a fost eliminată, luni seară, în primul tur al turneului organizat în Franţa.

Românca a fost învinsă de sportiva din Ucraina- Daiana Iastremska, numărul 144 WTA, scor 7-5, 6-3, într-o oră şi 45 de minute. Tot luni, au acces în turul doi al calificărilor Miriam Bulgaru, locul 232 WTA, şi Gabriela Ruse, locul 156 WTA.

Peste cine dă Miriam Bulgaru în turul 2 al calificărilor de la Roland Garros

Jucătoarea Miriam Bulgaru, locul 232 în clasamentul WTA, a acces, luni, în turul seund al calificărilor turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Sportiva din România a învins-o în primul tur pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 225 în ierarhia WTA, scor 1-6, 6-3, 6-2. Duelul s-a întins pe durata a două ore şi două minute.

În turul secund al calificărilor din Franţa, românca o va întâlni pe favorita 26 a calificărilor, sportiva americană Kayla Day, poziţia 138 WTA. Tot luni, a ajuns în turul doi al calificărilor şi Gabriela Ruse, locul 156 WTA, care a eliminat-o pe o altă sportivă din Românial Jaqueline Cristian, 128 WTA, scor 6-3, 6-4.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele