Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Alexandru Albu a reacţionat în scandalul ieşirii în club cu Borza. ”Multă lume vrea să ne facă rău"

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21504168/1/albu.jpg

Rapid a pierdut surprinzător, scor 3-1, partida cu Poli Iaşi de sâmbătă seară.

Titulari în partida de la Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au trecut destul de repede peste înfrângere. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, la câteva ore după fluierul final al partidei.

În filmările obţinute de iamsport.ro se observă cum Albu încearcă să se ferească atunci când îşi dă seama că este înregistrat.

Jucătorul celor de la Rapid a oferit o reacţie cu privire la acest subiect şi a punctat că nu a fost la club în Iaşi, sâmbătă, după eşecul cu Poli. El a afirmat că imaginile sunt mai vechi, când el şi Borza au fost liberi.

 

"Acum am aterizat (n.r. de la Iaşi) şi am primit (n.r. imaginile cu el şi Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieşit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber şi am ieşit afară şi multă lume vrea să ne facă rău", a explicat Albu, pentru cei de la iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele